Dergo nga 10 sms Falas ne 24 ore

  

Kostenlose SMS für deine Homepage

 

Ky sherbim ju mundeson te dergoni nga 3-5 mesazhe falas brenda 24 oresh.
Numri i telefonit ku dergoni SMS duhet te shkruhet ne kete form:

+37744… ( Per Vala )
+38649… ( Per Ipko )

Pasi e shkruani tekstin e mesazhit atehere klikoni ne Nachricht Versenden, texti i mesazhit nuk duhet te jete me i shkurter se 20 karaktere. Pastaj klikoni ne Weiter, dhe ne fund e pershkruani kodin qe ju shfaqet ne hapsiren e zbrazet qe gjendet afer, dhe ne fund klikoni Weiter dhe Free sms Versenden

Nese hapsira per sms nuk ju hapet atehere ju preferoj ta perdorni Mozilla Firefox ne vend te Internet Explorer.

Me kete metode mund te dergohen nga 3-5 sms mbrenda 24 oresh.
Nese deshironi te dergoni me shume sms atehere duhet ta hapni faqen tone me ndonje Proxy e cila e mshef IP reale dhe ju mundeson me shume sms… Me posht do jua jap disa lista me Web proxy qe mund ti perdorni per kete qellim.

http://adfoc.us/531716951075
http://adfoc.us/531716951468

http://adfoc.us/531716951538

Na vizitoni perseri pasi do te mundohemi te sjellim edhe metoda tjera per sms falas.

Tags: , , ,

5 Responses to “Dergo nga 10 sms Falas ne 24 ore”

  1. 3g3w3

  2. qka po bon

  3. obabi

  4. qa po ban a je mir

  5. ku je a je mir

Leave a Reply