Thirrje falas ne disa operatore telefonik

Poketalk aktualisht ofron 5 minuta për thirrje falas ne Telefona fiks ne vendet e mëposhtme, SHBA, Kanada, Izraeli, Britania e Madhe (landlines), Gjermani (landlines), Singapor, dhe Japonia. Ju duhet të regjistrohen online para se ju mund të bëni thirrje falas.


Bisedoni me cdokend në botë në telefon per aq kohë sa të doni. Bëni një telefonatë 24 orë në ditë, 7 ditë në javë. Thirrjet janë të lidhura nëpërmjet një urë konferencë që mund të arrihen në 46 vende.

Nuk ka nevoje per regjistrim dhe instalim te ndonje programi.


ADPhone ofron thirrje nga PC ne telefon. Ata ju japin 2 minutat e parë pa pagesë, deri në një total prej 30 minuta në ditë. Ju nuk mund të telefononi te njejtin numer  për më shumë se një herë në çdo 10 minuta. Ju mund të bëni thirrje falas në mbi 40 vende. Cilësisa e thirrjes do te varet edhe nga shpejtesia e rrjetit te internetit qe posedoni.


– FREE Call Button – Aktualisht ofron thirrje falas në mbi 70 vende. Shërbim përdor të fundit në teknologjinë VoIP. Ju jeni në gjendje të gjeneroni një thirrje kthyese (7 EST në 11 EST) në linjë telefoni që ju dëshironi të bëni thirrje. Ju pastaj dëgjoj një ton thirrës dhe pastaj mund të bëni thirrje telefonike falas ne shume vende deri 5 minuta për thirrje.

Nuk nevojitet regjistrim!


Talkster nuk kërkon regjistrim, mund te beni thirrje falas vetem me shoket tuaj mbrenda faqes. Vetëm ndiqni udhëzimet në faqen e tyre dhe ju do te merrni dy numra telefoni për të telefonuar. Një për ju dhe për një person që ju kanë kërkuar. Thirrja realizohet kur te dyja palet therrasin ne numrat qe ju jan dhene me larte ne form te nje ure-konference mes dy palesh.


Evaphone ofron thirrje falas ndërkombëtare në mbi 40 vende. Ju shikoni një shpallje të shkurtër përpara çdo telefonatë. Gjatësia e thirrjes varet se ne çfarë vendi therrisni. Ju bëni thirrje nga web shfletuesi ne PC tuaj. Cilësisa varet nga lidhja juaj e internetit!


Mobivox ofron një shërbim falas të avancuar per thirrje globale. Për të krijuar një llogari falas, të gjitha që ju duhet është një numër i telefonit (celular, fiks, etj) që është i regjistruar me shërbim falas. Të gjitha thirrjet e bëra nga numri i regjistruar jan falas. Numrat qe ju i therrisni duhet gjithashtu te jene te regjistruar paraprakisht ne llogarine tuaj


Ju merrni deri në 1200 minuta në muaj për 3 muaj falas duke bërë thirrje  në 40 vende. Nëse bëni më shumë se 1.200 minuta thirrje për vende të lira në një muaj, atehere aplikohen tarifat normale. Një depozitë e parapaguar prej së paku 9,95 $ është e nevojshme për t’u kualifikuar për shërbimin per thirrje falas.Ky shërbim mund të përdoret ne çfarëdo telefoni fiks apo mobil në 39 vende.Ju mund ta provoni shërbimin me një thirrje falas 10 minuta.

Regjistrimi eshte i nevojshem!


Bëni  thirrje falas nga kompjuteri juaj, nuk ka nevoje per regjistrim. Ju duhet të keni kufje dhe mikrofon të lidhur me kompjuterin tuaj. Thirrjet mund te behen ne shume vende te botes. Mund te flisni falas per 1 minute thirrja, te njejtin numer mund ta therrisni 5 here brenda 24 oresh.AdCalls është një sherbim qe ju mundeson te beni thirrje nga PC ne Telefon, duke e lejuar ju që të bëni thirrje kudo në botë për deri në 30 minuta. Dialer eshte programi qe ju mundeson thirrje falas,është e lehtë për t’u përdorur dhe mund të shkarkohet dhe instalohet në sekonda. Përdorni një mikrofon standard dhe  kufje.Bëni një thirrje falas nga kompjuteri juaj, nuk ka nevoje per regjistrim. Vetëm shkruani numrin e telefonit që ju e therrisni, dhe numrin e telefonit prej nga therrisni.  Thirrjet falas jan te kufizuara në 300 minuta në javë, nga nje IP adrese unike.Clicktel – eshte nje sherbim qe ju mundeson thirrje falas. Pasi te perfundoni regjistrimin falas ju merrni nje Pin Code qe ju mundeson te beni 20 thirrje falas mbrenda muajit.  Për të përdorur PIN tuaj:

* 1. Shko ne  http://www.clicktel.com/en dhe shkarko softwarin.
* 2. Kliko butonin ‘Telefon Anywhere’
* 3. Shkruani numrin tuaj te tel. dhe PIN-në kutitë e tyre përkatëse.
* 4. Kliko  * Aktivate phone  *, pastaj  Shtypni butonin CALL per te filluar thirrjen tuaj.


Leave a Reply